Actueel

1 | 2 | 3 >>

Welkom bij www.ergoprof.be

www.ergoprof.be is sinds 2014 actief in het aanbieden van diensten omtrent welzijn op het werk. De naam ERGOPROF is een samentrekking van ERGOnomie en PROFessional. We willen op een professionele manier verschillende vormen van ergonomie aanbieden aan professionals uit alle sectoren. 

Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service en vakkundigheid: dat alles is voor ons vanzelfsprekend.

Wij staan erop om voor elke vraag de oplossing te vinden die een win-win-situatie creëert voor werkgever en werknemer. Zo streven we er bijvoorbeeld steeds naar om een werkplekbezoek te doen vooraleer we een opleiding geven aan werknemers. Wetenschappelijk onderzoek wijst namelijk uit dat coaching in/on the job de beste effecten geven. We streven er ook naar om het productieproces zo weinig mogelijk te verstoren bij het geven van een opleiding aan werknemers. In samenspraak kunnen we heel flexibele oplossingen bieden.

Wij staan voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Onze medewerkers worden geselecteerd niet alleen op hun opleidingsniveau, maar ook op kwaliteiten zoals klantvriendelijkheid, flexibiliteit, didactische capaciteiten en inlevingsvermogen. Alle medewerkers zijn ook (para)medisch geschoold. Op die manier denken we dat we optimaal preventief advies kunnen verzorgen opdat intrede van overbelasting of herval in de toekomst verkomen kan worden.

Zo zijn wij onze concurrentie altijd voor; onze klantenkring is op korte tijd erg gegroeid, we streven ernaar om deze kring in eerste instantie zo te behouden om gestaag te kunnen groeien.

U bent van harte welkom bij ons! Neem graag contact op.

Rik Loenders

Actueel

<< 1 | 2 | 3

Benieuwd naar ons NIEUW programma FIT@YOURDESK voor administratief bedienden, boekhoudkundigen, ...

Bekijk hier het programma met 3 modules: 190304 fitatyourdesk.pdf (107,9 kB)

Neem contact op met info@ergoprof.be

Bent u op zoek naar een opleiding ergonomie?

Manueel heffen en tillen van lasten?

Orderpicking?

Verzorgenden?

Poetsvrouwen?

Neem vrijblijvend contact op met rik@ergoprof.be

Contact

www.ergoprof.be
Sint-Janshoefstraat 20F
Hasselt
3511

0032(0)497801716

© 2016 Alle rechten voorbehouden. www.ergoprof.be

Mogelijk gemaakt door Webnode